racket services van bespanner steve pilmeyer

Tennis racket laten bespannen met spoed

 

Bij www.racketservices.com is het mogelijk om uw tennisracket met spoed te bespannen. Op deze pagina kunt u alle informatie vinden over het laten bespannen van een tennisracket met spoed. 

 

Bespanning kapot, maar u moet de volgende dag spelen.

 

We horen het vaak. U staat lekker vrij te tennissen de dag voor de competitie en PATS. Daar gaat de bespanning. U speelt natuurlijk het liefste met uw eigen racket. Bij Racketservices zullen wij altijd proberen met u mee te denken. We zullen er altijd voor zorgen dat indien nodig uw racket binnen 24 uur bespannen is. Maar soms is dat niet voldoende. Als u ons belt en wij hebben ruimte in onze agenda zullen wij uw kapotte bespanning vervangen terwijl u op het racket wacht. Wij proberen iedereen die met haast een racket wil laten bespannen te helpen. Hiervoor geldt: Als er ruimte is in de agenda is het geen probleem. En wie het eerst komt, wie het eerst maalt. 

 

Tennisracket bespannen, klaar binnen 24 uur

Binnen 24 uur uw racket opnieuw bespannen terug hebben is geen enkel probleem. Geef dit aan als u een afspraak maakt om uw racket te bespannen en wij zullen er altijd proberen rekening mee te houden. Door de jarenlange ervaring van onze bespannend kunnen wij vaak zo plannen dat we al onze klanten op tijd hun racket terug kunnen hebben. Wij werken met de allerbeste bespanmachines wat er ook weer voor zorgt dat ons werkt tempo lekker hoog ligt. Hierdoor zorgen wij er voor dat het tennisracket snel bespannen is. 

Tennisracket bespannen met haast

Heeft u haast met het bespannen van uw tennisracket? Bel snel onze bespanservice en vraag of het mogelijk is te wachten op het bespannen van uw tennisracket. Wij zorgen ervoor dat er een machine vrij is als dat mogelijk is zodat u kunt wachten bij onze tennisspeciaalzaak terwijl we uw racket bespannen. Wij kunnen dan ook vaak klaar terwijl u wacht aanbieden. U kunt bij ons dus altijd terecht om snel een racket te laten bespannen.

 

Klaar terwijl u wacht bespanservice

 

Vaak kunnen wij de klaar terwijl u wacht service aanbieden. Dit heeft natuurlijk te maken met de bezitting en drukte op dat moment. Maar als de mogelijkheid er is vinden wij het geen probleem als u wacht tot uw racket bespannen is. Terwijl wij uw racket bespannen kijken we op tv een potje tennis dat op dat moment live gespeeld wordt. Delen we verhalen die we in het tennis hebben mee gemaakt en kunt u genieten van een kopje koffie of thee. 

 

Met spoed badmintonracket laten bespannen

Ook voor het met spoed bespannen van uw badmintonracket bent u bij www.racketservices.com aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met het bespannen van badmintonrackets en kunnen ook uw badmintonracket snel bespannen met een kwalitatief goede bespanning. Dus ook als u snel badminton rackets wil laten bespannen kunt u contact met ons opnemen om te kijken of we uw badmintonracket snel gereed kunnen hebben.

 

Snel squashracket laten bespannen

Ook een squashbespanning kan kapot gaan. En vaak gebeurt dat op het meest ongelukkige moment. Daarom zorgen wij van Racketservices.com er voor dat u bij ons terecht kunt voor het bespannen van squashrackets met haast. Zo kunt u snel weer squashen met een nieuwe bespanning. Voor het bespannen van squashrackets zijn wij net als voor tennis en badmintonrackets internationaal gecertificeerd zodat we zeker weten dat we uw racket op de juiste manier bespannen