racket services van bespanner steve pilmeyer

Neem snel contact op met racketservices.com

Voor ons als Racketservices is het erg belangrijk om goed bereikbaar te zijn. Wij maken gebruik van verschillende kanalen waarop we bereikbaar zijn zodat alle tennissers contact met ons op kunnen nemen als ze hun tennisracket willen laten bespannen in Veldhoven. Op deze pagina zullen we alle mogelijkheden tot contact opnemen beschrijven zodat u zelf kan kiezen wat voor u het makkelijkst is om contact op te nemen met onze tennisspecialist.

Misschien wel de makkelijkste manier om contact op te nemen met ons is bellen. Want zoals altijd gezegd wordt: “een beller is sneller” via het nummer 06-43286891 (of internationaal) +31643286891 zijn wij gedurende de dag bereikbaar om u te woord te staan over vragen over uw bespanning, advies over een tennissnaar of tennisracket of om een afspraak te maken om uw racket te laten bespannen. Ik vertel mijn klanten altijd: “Ik neem eigenlijk altijd op, als ik niet opneem ben ik druk en bel ik zo snel mogelijk terug” Bovenstaande telefoonnummer is uiteraard ook altijd beschikbaar om een sms bericht naar te versturen.

Het eerder genoemde telefoonnummer is ook beschikbaar voor berichten via WhatsApp. Via Whatsapp kunt u mij altijd een bericht sturen en ook daar reageren we doorgaans erg snel. WhatsApp is een ideale manier voor communiceren voor het maken van een afspraak om uw racket te bespannen of om ons te vragen voor advies. Het voordeel van WhatsApp is dat u gemakkelijk bijvoorbeeld een foto kan toevoegen als u vragen heeft over uw bespanning, snaar of racket. Zo kunnen wij bijvoorbeeld makkelijk achterhalen over welke snaar er nu in uw racket zit. Ook is Whatsapp erg makkelijk voor een snelle korte vraag of als u snel een afspraak wil maken om uw racket te laten bespannen.

Ook via e-mail zijn wij erg goed bereikbaar. Wij hebben verschillende email adressen waar u ons op kunt bereiken. Zo kunt u mailen naar info@racketservices.com maar ook direct naar tennisspecialist Steve. Mail dan naar steve@racketservices.com of steve@artasja.nl Artasja is het moederbedrijf van onze onderneming. Meer weten over ons moederbedrijf en wat wij nog meer doen naast tennissers in Veldhoven en omstreken voorzien van een nieuwe bespanning, nieuw racket, snaar of grip? Kijk dan eens op onze over ons pagina.

Als laatst hebben wij een aantal social media kanalen waar wij op actief zijn. Zo kun je ons op Instagram vinden onder de naam @racketservices. Via Instagram is het gemakkelijk een snel bericht te versturen en zo kunt u ook daar contact met ons opnemen voor een afspraak of voor vragen over uw racket, bespanning of grip. Ook zijn wij actief of Facebook. Daar kunt u ons vinden onder een andere naam. Zoek daar op Bespanservice Veldhoven om ons te vinden. Voordat ons bedrijf werd omgedoopt tot Racketservices waren wij actief onder de naam Bespanservice Veldhoven. Dus ook via Facebook kunt u bij ons terecht voor al u vragen of voor het maken van een afspraak.