racket services van bespanner steve pilmeyer

Waarom is het belangrijk om het juiste tennisracket te kopen?

Het kiezen van het juiste tennisracket is essentieel voor elke tennisser. Of je nu een beginner bent die net begint met het spel of een ervaren speler die zijn vaardigheden wil verbeteren, een goed racket kan het verschil maken in jouw prestaties op de baan. Zo zorgt het juiste racket niet alleen voor de beste tennisprestaties. Ook kan het beter speelcomfort bieden en met het juiste tennisracket zijn arm en schouder blessures zelf te voorkomen en/of verhelpen. Bij Racketservices vinden wij speelplezier in het tennisspelletje het allerbelangrijkst en vinden wij het dus erg belangrijk dat u het juiste tennisracket kiest!

Dankzij de jarenlange ervaring die wij hebben in de tennissport weten wij precies waar we op moeten letten als u opzoek bent naar een nieuw tennisracket. Naast professioneel bespanner en racket customizer is Steve namelijk ook nog tennisleraar. Als tennisdocent kan hij precies zien welk tennisracket bij u past en vooral welke niet. Omdat wij het belangrijk vinden dat u het juiste racket koopt maken wij graag een afspraak zodat we samen kunnen overleggen over welk racket bij u past.

Kwaliteit is enorm belangrijk

Wij als Racketservices hebben kwaliteit erg hoog in het vaandel staan. Wij werken daarom alleen met merken waarvan we zeker wete dat ze de beste kwaliteit bieden voor de juiste prijs. Juist vanwege dit punt werken wij vooral met de tennisrackets van Tecnifibre en Yonex.

Beide merken hebben wij een jarenlange samenwerking mee en kennen wij door en door Daardoor weten wij precies welk Tecnifibre racket het beste bij u past. Of wellicht dat een Yonex racket u beter aanspreekt. Bij Racketservices zult u altijd verschillende opties voorgeschoteld krijgen om te bepalen wat het beste bij u past. Naast Tecnifibre en Yonex kunt u voor rackets van Wilson, Babolat, Head en Prince bij ons aanschaffen voor een scherpe prijs.

Testen met rackets

Twijfelt u over welk racket het beste bij u past? En weet u na ons advies nog steeds niet de keuze te maken tussen het een of het ander. Geen probleem, waar mogelijk zullen wij u testrackets aanbieden. U kunt de rackets dan even rustig uit proberen tijdens uw uurtje vrij tennis of uw tennisles. Tussendoor kunt u ons via de Whatsapp vragen stellen of opmerkingen doorgeven zodat we verder in het zoekproces naar het juiste racket kunnen gaan. Met name de rackets van Tecnifibre kunt u bij Racketsevices uitgebreid testen!

De naam zegt het al, ook de service bij Racketservices is erg belangrijk. We vinden het fijn als u veel vragen stelt over uw racket. Zeker als u twijfelt welk tennisracket u moet kopen en u heeft vragen. Hebben wij liever dat u een vraag teveel stelt dan een vraag te weinig. We staan u graag te woord om elk aspect van het tennisracket aan u uit te leggen en om er samen achter te komen welke aspecten voor uw tennisracket belangrijk zijn voor u. Wilt u meer weten over wat er belangrijk is bij het kopen van een tennisracket. Via deze link kunt u het allemaal rustig lezen.